Skip to content

workshops Breda

Samen met jouw gezelschap iets ondernemen en tegelijkertijd iets leren? Dan is een workshop perfect voor jou! Zo bieden wij diverse drank-, eet- en dansworkshops aan. Daarnaast bieden wij voor de stoere mannen onder ons ook een schietworkshop aan en voor men met een passie voor muziek zelfs een DJ-workshop. Dankzij ons compleet assortiment hebben wij voor elke gelegenheid en doelgroep wel een passende workshop! 

Organiseer jij bijvoorbeeld het vrijgezellenfeest van jouw beste vriendin? Verras haar dan eens met paaldansen of een cocktailworkshop! 

Ben jij juist op zoek naar een spectaculair en gezellig vriendenuitje? Dan is onze shotjes workshop supertof voor jullie. Voor elke gelegenheid en doelgroep hebben wij wel een passende workshop en elke workshop is gegarandeerd een optimale beleving.

Op deze pagina vind je ons gehele aanbod aan workshops. Deze workshops zijn ook gemakkelijk te combineren met een van onze andere toffe activiteiten en/of met een van onze heerlijke en bijzondere opties aan eetgelegenheden! Dit allemaal om jouw dagje uit helemaal compleet te maken.

WooCommerce Products Filter

toon de blokken hulp
Telefoon Breda

LAAT JE TELEFOONNUMMER ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP!

WORKSHOPS BREDA VIA dagjeuitbreda.nl

WORKSHOps in Breda die aansluiten bij jouw wensen

Dankzij het uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd een workshop die aansluit bij jouw budget, doelgroep en wensen. Wij hebben allerlei soorten workshops gebundeld op één pagina, wat het voor jou eenvoudig te maken om een workshop te kiezen die aansluit bij jouw wensen. Een duidelijk overzicht, waardoor je niet meer van website naar website hoeft te gaan. Van cocktailworkshops, salsaworkshops tot schietworkshops. Wij hebben voor elk soort uitje en doelgroep wat wils, of het nou gaat om een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of een vriendenuitje. 

Geniet ook buiten Breda van onze workshops

Met een uitgebreid aanbod van workshops in Breda hebben wij voor elke doelgroep wel een perfecte workshop die compleet aangesloten is aan de wensen van onze doelgroepen. Zo hebben wij diverse drankworkshops, een kookworkshop, dansworkshop en ga zo maar door! Maar niet alleen in Breda zijn wij te vinden met ons divers aanbod, ook kan je bij ons terecht in Den Bosch en Utrecht! Ook hier bieden wij ons assortiment aan workshops aan en kun je ook bij ons terecht voor allerlei andere diverse activiteiten!

 

Schakel onze hulp in voor de organisatie van jouw dagje uit


Ben jij dit jaar de aangewezen persoon die jullie familiedag, vriendenuitje moet organiseren? Of gaat binnenkort jouw beste vriend(in) trouwen en wil jij een supertof vrijgezellenfeest voor hem/haar organiseren? Alle activiteiten in Breda zijn op onze website gebundeld op één online platform! Zo kan jij makkelijk in één opslag zien welke activiteiten jou het meeste aantrekt en direct alle activiteiten voor jouw dagje uit op één website boeken. Zo regel jij eenvoudig jullie dagje uit via één contactpersoon en één factuur. Simpeler kunnen wij het niet maken! 

Begin met organiseren en neem een kijkje op de website of neem telefonisch contact via 076 220 13 65. Ook kun je ons bereiken door te mailen naar [email protected] Wij staan voor zorgeloos genieten helpen jou graag bij de organisatie van een geslaagd dagje uit! 

hammer

€ 25,00 P.P

Smash Room

Update: 28-09-2020

Bekijk onze volledig COVID-19 proof Smash Room. Sla al je frustratie van je af tijdens deze nieuwe unieke activiteit. (Volledig volgens de RIVM richtlijnen)

Heb je een vraag over deze activiteit? Laat je email achter en wij sturen je wat informatie.

Dagje uit?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Laat je email achter en wij sturen je informatie over deze activiteit.

Stuur mij meer informatie