Skip to content

vacatures & Stages

Meewerk- & afstudeerstages

We hebben plek voor MBO en HBO stagiairs. Dit voor de studierichtingen Toerisme/Recreatie/Sport en op HBO vlak voor de opleidingen Vrijetijdsmanagement, Commerciële economie, Marketing communicatie, Eventmanagement en Concept ontwikkeling maar wij staan ook open voor andere studie richtingen. Ook voor het seizoen 2022 hebben we nog plek. Stuur je sollicitatie naar hello@dagjeuitinnederland.nl of vul onderstaand formulier in.

Spelbegeleiders

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste spelbegeleiders en instructeurs voor diverse activiteiten. Ben je 18 jaar of ouder en heb je affiniteit met de horeca c.q vrijetijdsbranche en sta je graag voor een groep en zoek je een leuke bijbaan? Stuur je sollicitatie naar hello@dagjeuitinnederland.nl

Klantenservice 10-15u p/w

Voor komend seizoen staan er een aantal interessante uitdagingen op de planning. Waarin wij jou graag bij de hand nemen & onszelf laten verbazen van jouw input.

Als klantenservice medewerker bij Dagje Uit Breda  ben jij de spil in het web tussen onze communicatiekanalen en de (potentiële) gast. 

Mobiel instagram

solliciteer  direct!