Werken Bij | Dagje Uit Breda Skip to content

vacatures & Stages

Meewerk- & afstudeerstages

We hebben plek voor MBO en HBO stagiairs. Dit voor de studierichtingen Toerisme/Recreatie/Sport en op HBO vlak voor de opleidingen Vrijetijdsmanagement, Commerciële economie, Marketing communicatie, Eventmanagement en Concept ontwikkeling maar wij staan ook open voor andere studie richtingen. Ook voor het seizoen 2022 hebben we nog plek. Stuur je sollicitatie naar hello@dagjeuitinnederland.nl of vul onderstaand formulier in.

Spelbegeleiders

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste spelbegeleiders en instructeurs voor diverse activiteiten. Ben je 18 jaar of ouder en heb je affiniteit met de horeca c.q vrijetijdsbranche en sta je graag voor een groep en zoek je een leuke bijbaan? Stuur je sollicitatie naar hello@dagjeuitinnederland.nl

Floor manager (32 u)

Als floormanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je begeleidt de medewerkers in de uitvoering van hun taken en steunt ze waar nodig. Je zorgt voor een goede sfeer en voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van de gasten en de medewerkers.

Naast je aansturende taak weet je zelf ook van aanpakken en vind je het geen probleem om zelf actief mee te draaien in de uitvoering.

Mobiel instagram

solliciteer  direct!