Waarom wij houden van herfst in Breda

Waarom wij houden van herfst in Breda

Het is weer maandag, een nieuwe week begint en na een heerlijk nazomers weekend is de herfst wedergekeerd. Misschien niet jouw favoriete seizoen, maar in Breda maakt het niet uit welk seizoen het is, je kunt er altijd wat doen en het is er altijd even gezellig!  Ik vertel je in deze blog waarom wij houden van herfst in Breda houden.

Neem bijvoorbeeld het Valkenbergpark, het park dat het Centraal station verbindt met de binnenstad. De blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur daalt, kortom men gaat het liefst naar binnen. Maar wij van DagjeuitBreda.nl vinden het juist heerlijk om met een warme choco of een koffie even van deze groene omgeving midden in de stad te genieten. Ga lekker op een bankje zitten, kijk naar de loslopende kippen en eenden (verboden te voeren ;)) en geniet van de rust om je heen. 

Ook de pepernoten liggen weer in de winkel (naar onze mening nog steeds wel een beetje vroeg hoor). Maar, mocht je nu een grote pepernoten fan zijn, dan ben je in Breda tijdens de herfstmaanden aan het juiste adres. Wij hebben een winkel met alléén maar pepernoten, midden in het centrum. Je koopt hier de lekkerste ouderwetse pepernoten, maar ook de meest unieke smaken. Proef bijvoorbeeld een pumpkin spice, unicorn of karamel zeezout pepernoot. Loopt het water je al in de mond?

Komende zaterdag 21 september, wordt de lichtsloepenparade georganiseerd. Een leuke optocht over de prachtige Bredase singels. Voor dit evenement schrijven mensen zich in en bouwen ze een lichtgevend bootje waarmee ze die avond in een optocht mee varen. De avond valt natuurlijk al wat eerder en dat maakt dit evenement perfect voor de tijd van het jaar. Interesse? Neem eens een kijkje op hun Facebook event en wie weet zien we je daar!

 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *