75 jaar vrijheid Breda

Waarom boeken bij DagjeuitBreda?

Ben jij nog steeds op zoek naar een leuk dagje uit? Maar ben je nog niet helemaal overtuigd om gebruik te maken van Dagje uit Breda? Lees dan snel verder, want wij zetten de voordelen van boeken bij Dagje uit Breda voor je op een rijtje!

Geen gedoe

Voordat je je perfecte activiteit hebt gevonden, heb jij waarschijnlijk al contact gehad met zo’n 5 bedrijven. Als je dan eenmaal je activiteiten hebt, moet je nog op zoek naar een restaurant waar je kunt dineren/lunchen en misschien zelfs nog een vervoersmiddel die jullie van A naar B brengt. Kortom, een hoop bedrijven en contactpersonen. Wij snappen dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet. 


Maar… Als je bij Dagje uit Breda boekt, heb je hier geen last van. Wij beloven je een ruim aanbod. En als je activiteit er niet tussen staat kun je ons gewoon even mailen of bellen, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen! Bovendien, kun je makkelijk zoeken op prijs of de gewenste mate van activiteit, door middel van onze handige filters. Zodra jij dan geboekt hebt, krijg je van ons heel simpel één factuur met alle activiteiten erop. Zo weet jij precies waar je wat voor betaalt en hoe veel je kwijt bent. Simpel toch!

Persoonlijke aandacht

Bij Dagje uit Breda geloven wij dat het belangrijk is om de klant op nummer 1 te hebben staan. Bovendien doen wij zaken onder het motto “practice what you preach”. Daarom bellen wij altijd eventjes met onze klanten, zodra zij een aanvraag indienen. Dit doen wij om te kijken of je nog andere wensen hebt en of er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Wij willen er echt alles aan doen om jou je zorgen te ontnemen!

Ook als er iets niet helemaal naar wens is/was, horen wij dit graag! Geen enkel bedrijf zal ooit perfect zijn. Dit betekent echter niet dat wij daar niet naar streven! Wij horen het graag en kijken dan meteen hoe wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. 

Heb je nu nog steeds je twijfels over de voordelen van Dagje uit Breda? laat je dan even overhalen tijdens een telefonisch gesprekje met of een mailtje naar ons! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *