smash room

DE SMASH ROOM IN BREDA

Smash Room Breda, sinds kort bieden wij deze super toffe nieuwe activiteit aan! Een extreme ervaring waarbij je al jouw agressie kan uiten op diverse soorten voorwerpen, geheel naar jouw wensen. Hierbij kan je indien gewenst zelfs persoonlijke objecten meenemen om kort en klein te slaan, maar je kan uiteraard ook een van onze pakketten kiezen! Kies bijvoorbeeld voor servies en glaswerk om kort en klein te slaan of een pakket met servies, glaswerk en één of meerdere elektrische apparaten. Een oude televisie kapot slaan met een honkbalknuppel of voor de echte waaghals onder ons zelfs kapot gooien.

Een memorabele ervaring

Wij filmen alle woede en acties waarbij jij van alles kort en klein slaat op de beat van jouw eigen muzikale ondersteuning. Niets is te gek en alles kan en mag. We filmen jouw en jouw gezelschap en maken hier een onwijs leuke aftermovie van. Deze ontvangen jullie na afloop van de activiteit. Zo heb je altijd een super toffe herinnering aan deze smash room en kan je terugkijken op een sensationele activiteit waarbij je al jouw agressie hebt kunnen uiten.

We plaatsen alle voorwerpen in een ruimte en laten jullie compleet jullie gang gaan. Je krijgt van ons een uitrusting en tevens zitten er twee drankjes per persoon in deze activiteit inbegrepen! Ook bieden wij uiteraard intensieve begeleiding om te zorgen dat alles in goede banen verloopt en is deze activiteit volledig corona-proof!.

Verder is deze activiteit super leuk om te combineren met een van onze andere toffe groepsactiviteiten. Zo kunnen we jullie dagje uit in Breda compleet voor jullie verzorgen. Zo kan je de Smash Room bijvoorbeeld combineren met een van onze andere activiteiten, zoals bijlwerpen! Gooi zoveel mogelijk bijlen in de roos en vind jouw ideale swing. Zo hebben wij nog een tal van andere spectaculaire activiteiten en overheerlijke lunch- en dinermogelijkheden. Om jullie dag bijvoorbeeld af te sluiten kunnen we jullie ook nog eens voorzien van een overheerlijke ontspannen barbecue. De perfecte afsluiting van jullie perfect verzorgde dagje uit.

Interesse of nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *