Skip to content

Familie-uitje Breda

Heb je jouw familie al een poosje niet gezien of is het weer tijd voor het jaarlijkse uitstapje met de familie? Dan is het natuurlijk tijd om een leuk familie uitje te organiseren! Ben jij dit jaar de persoon die op zoek gaat naar de leukste familiedag en wil jij voor deze gezellige gelegenheid ideeën op doen? Ben jij op zoek naar uitjes die geschikt zijn voor de gehele familie én in Breda? Dan zit jij hier goed!

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod met wel 150 activiteitenrestaurants, verblijfsmogelijkheden en vervoersmogelijkheden om jouw familiedag zo perfect mogelijk te maken. Daarnaast helpen wij je graag bij de organisatie, zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor familieuitjes? Kijk dan snel verder..

brochure

filter jouw  voorkeur

Filter
  • Gehele aanbod
  • Actieve activiteit
  • Eten & drinken
  • Rustige activiteit
Gehele aanbod
  • Gehele aanbod
  • Actieve activiteit
  • Eten & drinken
  • Rustige activiteit
Fiets tour Breda € 28.- p.p.2.5 uur

Fiets tour Breda

Robox Breda € 13.- p.p.8

Robox Breda

Bommetje Breda € 47.50 p.p.Alle activiteiten

Bommetje Breda

heel holland bakt breda € 29.95 p.p.3 uur

Heel Holland bakt Breda

BBQ Boot Breda € 65.45 p.p.2.5 uur

BBQ Boot Breda

Sumoworstelen Breda € 14.50 p.p.2 uur

Sumoworstelen Breda

Watersportactiviteiten € 325.-3 uur

Ponton boot Breda

Borrelboot Breda € 32.- p.p.1 uur

Borrelboot Breda

Lunchboot Breda € 32.45 p.p.1 uur

Lunchboot Breda

Familliedag Breda Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Familie uitje

Kanovaren Breda € 16.- p.p2 uur

Kanovaren Breda

vr diner la casa de papel breda € 33.- p.p.8

VR-diner La Casa De Papel Breda

Popocatepetl Breda € 26.- p.p.2

Popocatepetl Breda

vr diner la casa de papel breda € 49.95 p.p.8

Virtual reality moorddiner Breda

Activiteit Breda € 25.- p.p.2

Get the picture

Rondvaartboot Breda € 8.50 p.p.1

Rondvaartboot Breda

De markt Breda € 24.10 p.p.8

De Markt Breda

Overnachting Golden Tullip Breda € 75.- p.p.Alle activiteiten

Overnachting Golden Tulip Breda

Bootje varen Breda € 54.45 p.p.2 uur

High Tea Boot Breda

Bootje Varen Breda 1 € 16.50 p.p.1 uur

Varen Breda

workshop handletteren breda € 27.50 p.p.2 uur

Workshop handletteren Breda

Selfie room Breda 14.95 P.P.2

Selfie room Breda

Escape from the island € 42.90 p.p.8

Escape from the island Breda

Wie is de Mol € 28.10 p.p.10

Wie is de Mol Breda

Steppen Breda € 14.- p.p.1.5 uur

Steppen Breda

wakeboarden : waterskïen Breda € 55.- p.p.8

Watersportactiviteiten

Karten Breda € 17.35 p.p.15 min

Karten Breda

Climb Breda 8Actieve activiteit

Climb Breda

Expeditie robinson Breda € 42.90 p.p.8

Expeditie Robinson Breda

La casa de papel citygame Breda € 39.50 p.p.1.5 uur

La Casa de Papel Citygame Breda

Locker Games Breda € 42.90 p.p.10

Locker Games Breda

harbour games breda € 42.90 p.p.8

Harbour Games Breda

Wakeboarden / waterskiën Breda € 50.- p.p.Actieve activiteit

Wakeboarden / waterskiën Breda

Suppen Breda € 23.50 p.p.1 uur

Suppen Breda

hammer smashroom € 30.- p.p.2

Corona stress activiteit

Streetgolf Breda

Picknick breda € 13.75 p.p.8

Picknick Breda

Lunch Breda € 14.50 p.p.8

Lunch Breda

Koffie- en gebak boot Breda € 26.95 p.p.2 uur

Koffie- en Gebak Boot Breda

Loungeboot Breda € 24.95 p.p.1 uur

Loungeboot Breda

limousine € 25.- p.u.1 uur

Limousine

Pubquiz Breda € 28.50 p.p.1.5 uur

Pub quiz Breda

Tapas boot breda € 70.95 p.p.2.5 uur

Tapasboot Breda

Limousine Lunch Breda € 15.50 p.p.2 uur

Limo-Lunch Breda

DJ-Workshop Breda € 45.- p.p.2 uur

Dj-workshop Breda

Lasergamen Breda € 11.- p.p.20 min

Lasergamen Breda

lipdub breda € 32.50 p.p.3 uur

Lipdub Breda

voordeelprogramma vriendenuitje breda Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vriendenuitje

BBQ Breda € 28.- p.p.2

BBQ Breda

Kookworkshop Breda € 46.75 p.p.12

Kookworkshop Breda

Vrijgezellenfeest mannen Breda € 25.- p.p.2

Smash room Breda

Nieuwsbrief Schrijf je in

MEEST POPULAIRE  ACTIVITEITEN

Vanaf €25,00 per persoon

Vanaf €21,50 per persoon

Familie-uitje  breda

Brochure foto
Brochure foto

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De beste uitjes per seizoen

Meer dan 150+ activiteiten 

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.

FAMILIE UITJE BREDA VIA: DAGJEUITBREDA.NL ​

Organiseer een leuk familie uitje in het Bourgondische Breda Of je nu het liefst spelletjes speelt, geniet van een ontspannen activiteit of graag als een echte avonturier actie opzoekt. Dankzij ons uitgebreide aanbod heb je veel keuze en organiseer je met gemak het perfecte familie uitje in Breda. Bekijk leuke uitjes op onze website en geniet van een gezellige dag samen met jouw familie. Wil je tijd met elkaar doorbrengen tijdens het spelen van een spannend spel? Speel een potje Street golfWie is de Mol Breda of Beer Pong. Zo breng je op een gezellige manier tijd door met je familie terwijl je geniet van leuke uitjes. Ook wanneer je graag actieve activiteiten onderneemt, helpt Dagje Uit Breda je graag met het organiseren van een familiedag. Cross in een buggy over zandpaden, speel een potje foot golf of zoek het water op en ga bbq’en. Wat je voorkeuren of ideeën voor een familie uitje ook zijn, wij organiseren deze gezellige dag graag samen met jou. 

Familiedag brabant

Een familie uitje in Brabant. Het is weer tijd om met de gehele familie bij elkaar te komen en bij te kletsen over wat er afgelopen periode allemaal in jullie levens is gebeurd. Weer gezellig een dagje samen zijn en natuurlijk een leuke activiteit ondervinden! Maar wat voor activiteit en in welke stad gaat de familiedag plaatsvinden? Op onze website vind je meer dan 150 activiteiten, die ook allemaal te doen zijn in Utrecht en Den Bosch! Bij ons vind je de de leukste uitjes voor met de familie. Ga bijvoorbeeld heerlijk borrelen en bijkletsen op de borrelboot of kies juist voor een van onze spannende City Games waar samenwerking en communicatie centraal staat.

Vind gemakkelijk leuke familieuitjes in Breda

Door het uitgebreide assortiment is het soms erg lastig om door de bomen het bos te zien. In Breda zijn de mogelijkheden zeer divers, waardoor je eenvoudig de leukste familie uitje kan organiseren. Maar waar begin je met de organisatie van een uitje, dat bij iedereen zijn of haar wensen aansluit? Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij het volledige aanbod voor je op overzichtelijke wijze op onze website weergegeven. Door gebruik te maken van de filters vind je eenvoudig leuke ideeën voor een familie uitje. Bekijk het overzicht en kies jouw favoriete activiteit. Nadat je een keuze hebt gemaakt, stopt onze hulp natuurlijk niet. Tijdens het hele traject vanaf boeken tot de dag van de familie uitje in Breda, ontvang je de hulp van één contactpersoon. 

Om het je nog eenvoudiger te maken, ontvang je één factuur waarop alles overzichtelijk wordt weergegeven. Samen met jou organiseren wij het perfecte uitje voor jou en je familie.

Wil je binnenkort beginnen met het organiseren van een geslaagd familie uitje in Breda? Bekijk de verschillende mogelijkheden voor uitjes in Breda die jij samen met jouw familie kan doen. Wij helpen je graag om op eenvoudige wijze deze gezellige dag te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 076 220 13 65 of [email protected]

download  onze brochure

Waar kunnen wij de brochure naartoe sturen?

Privacy Policy: Wij hebben een hekel aan spam berichten en zullen ervoor zorgen dat jouw email veilig is

CORONA PROOF ACTIVITEIT

SMASH ROOM

* Helaas is onze smash room op dit moment gesloten. Vanwege de drukte is het wel mogelijk om een reservering te plaatsen. Indien wij op de voorkeursdatum dicht zijn zal de boeking omzet worden naar een voucher 

Heb je een vraag over deze activiteit? Laat je email achter en wij sturen je wat informatie.

Dagje uit?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Laat je email achter!

Stuur mij meer informatie