Corona uitje

In deze bijzondere tijden is het zeker belangrijk om te ontspannen. Met onze corona uitjes zorgen wij ervoor dat jullie de maatregelen in acht kunnen nemen en toch een tof uitje kunnen hebben. 

In Breda bieden wij meer dan 20 corona proof uitjes aan die voldoen aan alle richtlijnen, Ga met de vriendengroep een rondje Suppen op de singel of kies voor een streetgolf clinic in de stad. Breda is een stad waar ontzettend veel te beleven is en ondanks de maatregelen hebben wij voor jou een tof aanbod opgezet om het leukste corona uitje te kunnen organiseren.

Maak gebruik van de filters om het perfecte aanbod te zien voor jullie groep. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje of naar een vriendenuitje; alles is mogelijk en wij hebben alle uitjes voor jou opgesomd op deze pagina.  

Corona uitje

WooCommerce Products Filter

toon de blokken hulp
Telefoon Breda

Staat er een activiteit niet tussen? laat je telefoonnummer achter en wij kijken samen met jou of deze activiteit(en) ook mogelijk zijn.

Corona uitje via Dagje uit Breda

Een corona uitje die aansluit op al jouw wensen en eisen

Dankzij het uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd een groepsactiviteit die aansluit bij jouw budget, doelgroep en de gewenste locatie in Breda. Zo hebben wij de beste uitjes voor vrijgezellengroepen maar ook voor een familiedag of dagje uit met vrienden, ook in deze coronatijd.. Dagjeuitbreda.nl staat voor zorgeloos genieten. Ben jij de persoon die dit jaar een leuke activiteit voor jouw vriendengroep in Breda moet organiseren? Wij zorgen ervoor dat jij voor de dag komt met een ongelofelijk dagje uit met toffe activiteiten Breda.

Geniet ook in andere steden van onze corona uitjes 

Dagjeuitbreda.nl biedt een uitgebreid aanbod van diverse corona uitjes in Breda aan. Voor elke doelgroep hebben wij een perfect dagje uit. Maak een suptocht over de singels van Breda of neem deel aan een streetgolf clinic.

Tijdens een interactieve tour door de stad en omgeving komen jullie op plekken die je nog nooit eerder hebt ontdekt. Of speel een potje bubble voetbal en houdt gegarandeerd 1.5m afstand. Ook in Den Bosch zijn wij te vinden met een uitgebreid aanbod met corona vriendenuitjes, familie uitjes en bedrijfsuitjes. Geniet van een gezellig stadsspel, ga alle leuke plekken af tijdens een step tocht of geniet van een heerlijke lunch in het park.

Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat ook jij als organisator van het dagje uit een leuke tijd beleeft. Geniet van een ontspannen dag waar alle activiteiten tot in de puntjes georganiseerd zijn.

Schakel onze hulp in voor de organisatie van een geslaagd corona uitje in Breda

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd en weten wij alles over de leukste activiteiten Breda. Het door ons opgebouwde netwerk bestaat enkel uit toffe partners die allemaal vermakelijke groepsactiviteiten in Breda aanbieden. Daarnaast is ons grote aanbod in tijden van de Covid-19 pandemie ingespeeld op de regelgeving vanuit het RIVM. Hierdoor kunnen jullie toch leuke dingen doen en ook rekening houden met de gestelde eisen.Wij hebben het in huis! Eén plek, één factuur en één contactpersoon. Simpeler kunnen wij het jou niet maken! Start de organisatie van een leuk corona uitje in Breda nu. Neem een kijkje op de pagina of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 076 220 13 65. Ook kun je ons bereiken door te mailen naar [email protected] Wij helpen je graag met de organisatie van een geslaagd dagje uit.