Skip to content

Corona uitje

CORONA UITJE

In deze bijzondere tijden is het uiteraard ontzettend belangrijk om te ontspannen. Met onze corona uitjes zorgen wij ervoor dat jullie de maatregelen in acht kunnen nemen en toch een tof uitje kunnen beleven. 

In Breda bieden wij meer dan 20 corona proof uitjes aan die voldoen aan alle richtlijnen. Stap bijvoorbeeld met jouw vriendengroep is onze extreme Smash Room, ofwel Breek Room, en sloop al jullie agressie eruit of ga de strijd aan en vindt jouw perfecte swing tijdens onze toffe activiteit Bijlwerpen. Ook bieden wij corona proof stadsactiviteiten aan in het centrum van Breda zoals bijvoorbeeld een streetgolf clinic of Suppen over de Bredase Singels. Breda is een stad waar ontzettend veel te beleven is en ondanks de maatregelen hebben wij voor jou een tof aanbod opgezet om het leukste corona uitje te kunnen organiseren.

Maak gebruik van de filters om het perfecte aanbod corona uitjes te zien voor jullie groep. Of je nu op zoek bent naar een corona-proof bedrijfsuitje of naar een corona-proof vriendenuitje; alles is mogelijk en wij hebben alle uitjes voor jou opgesomd op deze pagina.  

Corona uitje

filter jouw  voorkeur

Filter
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Gehele aanbod
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Get the picture €26.50 p.p.120 min
Get the picture
Smash Room Breda €25.00 p.p.2
Smash room Breda
Footgolf Breda €15.50 p.p.10
Footgolf Breda
Steppen Breda € 9.00 p.p.120 min
Steppen Breda
Kanovaren Breda €10.00 p.p.120 min
Kanovaren Breda
Bootje varen Breda € 55.00 p.p.60 min
Varen Breda
foute vrienden €24.50180 min.
Foute vrienden
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Gehele aanbod
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Get the picture €26.50 p.p.120 min

Get the picture

Smash Room Breda €25.00 p.p.2

Smash room Breda

Footgolf Breda €15.50 p.p.10

Footgolf Breda

Steppen Breda € 9.00 p.p.120 min

Steppen Breda

Kanovaren Breda €10.00 p.p.120 min

Kanovaren Breda

Bootje varen Breda € 55.00 p.p.60 min

Varen Breda

foute vrienden €24.50180 min.

Foute vrienden

Nieuwsbrief Schrijf je in

MEEST POPULAIRE  ACTIVITEITEN

uitjes breda

Brochure foto
Brochure foto

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De beste uitjes per seizoen

Meer dan 150+ activiteiten 

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.

Corona uitje via Dagje uit Breda

Een corona uitje die aansluit op al jouw wensen en eisen

Dankzij het uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd een groepsactiviteit die aansluit bij jouw budget, doelgroep en de gewenste locatie in Breda. Zo hebben wij de beste corona uitjes voor vrijgezellengroepen, maar ook voor een familiedag of dagje uit met vrienden, ook in deze coronatijd.. Dagjeuitbreda.nl staat voor zorgeloos genieten. Ben jij de persoon die dit jaar een leuke activiteit voor jouw vriendengroep in Breda moet organiseren? Wij zorgen ervoor dat jij voor de dag komt met een ongelofelijk corona-proof dagje uit met toffe activiteiten Breda.

Geniet ook in andere steden van onze corona uitjes 

Dagjeuitbreda.nl biedt een uitgebreid aanbod van diverse corona uitjes in Breda aan. Voor elke doelgroep hebben wij een perfect dagje uit. Maak een suptocht over de singels van Breda of neem deel aan een streetgolf clinic.

Tijdens een interactieve tour door de stad en omgeving komen jullie op plekken die je nog nooit eerder hebt ontdekt. Of speel een potje bubble voetbal en houdt gegarandeerd 1.5m afstand. Ook in Den Bosch zijn wij te vinden met een uitgebreid aanbod met corona vriendenuitjes, familie uitjes en bedrijfsuitjes. Geniet van een gezellig stadsspel, ga alle leuke plekken af tijdens een step tocht of geniet van een heerlijke lunch in het park.

Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat ook jij als organisator van het dagje uit een leuke tijd beleeft. Geniet van een ontspannen dag waar alle activiteiten tot in de puntjes georganiseerd zijn.

Schakel onze hulp in voor de organisatie van een geslaagd corona uitje in Breda

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd en weten wij alles over de leukste activiteiten Breda. Het door ons opgebouwde netwerk bestaat enkel uit toffe partners die allemaal vermakelijke groepsactiviteiten in Breda aanbieden. Daarnaast is ons grote aanbod in tijden van de Covid-19 pandemie ingespeeld op de regelgeving vanuit het RIVM. Hierdoor kunnen jullie toch leuke dingen doen en ook rekening houden met de gestelde eisen.Wij hebben het in huis! Eén plek, één factuur en één contactpersoon. Simpeler kunnen wij het jou niet maken! Start de organisatie van een leuk corona uitje in Breda nu. Neem een kijkje op de pagina of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 076 220 13 65. Ook kun je ons bereiken door te mailen naar hello@dagjeuitinnederland.nl Wij helpen je graag met de organisatie van een geslaagd dagje uit.