Skip to content
Bride Wars filmactiviteit Breda

Voordeelprogramma Vrouwen

Voordeelprogramma Vrouwen. Op pad met de vrouwen en op zoek naar een dag vullend programma? Kies een voordeelprogramma vrouwen en heb gegarandeerd een dag vol met plezier! Omdat wij verschillende activiteiten hebben gecombineerd in een voordeelprogramma, kunnen wij hier een fikse korting op bieden van zo’n €15,00 tot €20,00 per persoon!

*
*

Voordeelprogramma Vrouwen

 

Voordeelprogramma Vrouwen. Op pad met de vrouwen en op zoek naar een dag vullend programma? Kies een voordeelprogramma vrouwen en je hebt gegarandeerd een dag vol met plezier! Omdat wij verschillende activiteiten hebben gecombineerd in een voordeelprogramma, kunnen wij hier een fikse korting op bieden van zo’n €15,00 tot €20,00 per persoon!

Voordeelprogramma 1

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

✅ Crazy 88
✅ Steptocht
✅ BBQ

Tijdens de Crazy 88 gaan jullie in teams door de stad van Breda om zo veel mogelijk opdrachten te vervullen. Van de simpelste vragen tot de meest gekke opdrachten, waarbij je je stiekem toch wel een beetje schaamt. Aan het einde van de race, krijgt het winnende team een prijs van ons.

Vervolgens legt onze instructeur jullie alles uit over de steptocht en de step. Je krijgt een kaartje mee, waardoor je niet zou moeten kunnen verdwalen. Geniet op je step van al het moois wat te vinden is in deze Parel van het zuiden.

Tenslotte eindigen jullie de dag op een toffe locatie aan de rand van het centrum van Breda. In de oude brandweerkazerne verzorgen wij een complete BBQ voor jou en je vriendinnen. Geniet van een lekker wijntje, de ondergaande zon en een lekker stukje vlees of vis, terwijl jullie napraten over deze leuke dag!

Prijzen vanaf €67,50 per persoon

Voordeelprogramma 2

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

✅ Lunch
✅ Verknipte Film
✅ Shotjes Workshop

Jullie beginnen de middag met een stevige lunch. Zo kunnen jullie er flink tegenaan. Je krijgt van ons een complete lunch met een kom soep en vers belegde broodjes. Onze toffe locatie net buiten het centrum van Breda, is hier een perfecte locatie voor. Makkelijk te vinden en binnen 10 minuten ben je in het hart van de stad. Beter kan bijna niet!

Altijd al een filmster willen zijn en in de huid van Jennifer Annistion willen kruipen? Dit is hét moment! Tijdens het Verknipte Film Script, worden jij en je besties acteurs, regisseurs en cameravrouwen. Samen maken jullie een toffe film in het thema van Bride Wars of een film als The Hangover. Na afloop krijgen jullie natuurlijk de film opgestuurd!

Vervolgens laten wij de drank rijkelijk vloeien, tijdens de Shotjes Workshop. Je leert hier een simpele mix, een complexe B52 en van alles over de dranksoorten. Wij garanderen: jullie gaan hier niet nuchter weg!

Prijzen vanaf €70,50 per persoon

Voordeelprogramma 3

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

✅ Paaldansen
✅ Street golf
✅ BBQ

Test je lenigheid en kracht tijdens een workshop Paaldansen. Jullie krijgen les over de basistechnieken van paaldansen en de kans om je talent te ontdekken. Hang jij als enige bovenin die paal of kom je juist niet van de grond? Het maakt allemaal niet uit, als je maar een leuke middag met je vriendinnen hebt! Bovendien is deze workshop inclusief foto’s.

Vervolgens kunnen jullie de stad wat beter leren kennen. Dit doen jullie echter niet op de standaard manier met een wandeling. Jullie gaan tegelijkertijd je golf skills testen. Door de stad spelen jullie verschillende holes, waarbij je langs alle bezienswaardigheden van de stad komt. Kortom, de ideale manier om de stad samen met je vriendinnen te verkennen! 

Tenslotte eindigen jullie de dag op een relaxte BBQ Boot. Terwijl jullie varen over de singels van Breda, met een wijntje in de hand, zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie volop kunnen genieten van deze BBQ.

Prijzen vanaf €82,95 per persoon. 

Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitjeof bedrijfsuitje gaat organiseren, alles is mogelijk bij dagje uit Breda!

Budget per persoon

Soort activiteit

, ,

Prijs per persoon

Voordeelprogramma 1: €67,50 per persoon, Voordeelprogramma 2: €70,50 per persoon, Voordeelprogramma 3: €82,95 per persoon

Locatie

,