Skip to content
Voordeelprogramma bedrijfsuitje

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Voordeelprogramma bedrijfsuitje. Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Maar geen zin om het zelf uit te zoeken? Kies een voordeelprogramma uit onderstaande opties en wij regelen alles voor jou! Door het combineren van bepaalde activiteiten, kunnen wij jullie een fikse korting aanbieden.

Prijzen vanaf €72,95 per persoon

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Vanaf:  583,20

Zijn jullie met een grote groep óf is het niet mogelijk om beschikbaarheid op te vragen? Neem contact met ons op middels onderstaande button.

UITSTEKEND
226 recensies op
Sjoerd Diepstraten
Sjoerd Diepstraten
24. Mei, 2022.
Geverifieerd
Gevaren over de singels van Breda met Burgerboot. Mooie rondvaart gemaakt in de elektrische sloepjes die makkelijk te besturen zijn.
Lees verder
Jan-Kees Roeland
Jan-Kees Roeland
22. Mei, 2022.
Geverifieerd
Top dag gehad met het vrijgezellenfeest. Leuke activiteiten gedaan met genoeg tijd ertussen wat het heel chill maakt.
Lees verder
Lisa Wagenmakers
Lisa Wagenmakers
16. April, 2022.
Geverifieerd
Super leuke en gezellig bedrijf met leuke uitjes in Breda! Zeker een aanrader!
Lees verder
Giannini Kardienaal
Giannini Kardienaal
14. April, 2022.
Geverifieerd
Brain Cracker pakket is echt een aanrader!
Lees verder

Voordeelprogramma bedrijfsuitje

 

Voordeelprogramma bedrijfsuitje. Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Maar geen zin om het zelf uit te zoeken? Kies dan een voordeelprogramma uit onderstaande opties en wij regelen alles voor jou!

Voordeelprogramma bedrijfsuitje 1

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Kraak de Kluis
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Lipdub
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 BBQ 

Lekker een dagje relaxen met je collega’s en de teamspirit versterken? Kies dan voor dit voordeelprogramma. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en vervolgens neem je deel aan twee activiteiten. In totaal duurt dit programma ongeveer 4-5 uur. 

Jullie beginnen met ‘Kraak de kluis’, een citygame die je vol strijd, plezier en spanning door de straten van Breda lijdt. Het oplossen van cryptische vraagstukken brengt je cijfer voor cijfer dichterbij de code. Met de klok die doortikt is de grote vraag van dit dynamische stadsspel: kraak jij de code binnen de gestelde 120 minuten? Ga de uitdaging aan en laat de ware bandiet in je naar boven komen!

Lipdub Breda, dit is het moment om al die jaren playbacken voor de spiegel met een tandenborstel, shampoo fles of bus deodorant om te zetten naar de trend van dit moment!

Samen met vrienden, collega’s of familie playback je op een creatieve manier een liedje, in één take. Hilarisch, spannend, maar vooral heel leuk want… Gaat het lukken om als echte professionals zonder knippen en plakken een nummer op te nemen? Zelf een voorkeur qua nummer? Geef het door en je zult op jouw favoriete hitje een prachtige videoclip schieten!

Allereerst krijgen jullie wat tips en tricks te horen van de instructeur. Daarna zal er in het eerste gedeelte van deze activiteit ruimte zijn om de bepaalde scenes te oefenen en alle attributen te verdelen onder de bepaalde scenes. Als iedereen denkt klaar te zijn gaan we drie keer een proef lipdub schieten alvorens we de final edition gaan opnemen.

Deze final edition zullen we filmen met een professionele camera en zal na afloop verstuurd worden naar de hoofdboeker. Die kan dit bestand heel eenvoudig doorsturen naar alle deelnemers.

Na alle inspanning is het tijd om te relaxen en de dag nog even na te bespreken. Hoe kan dit beter dan tijdens een BBQ? Wij zorgen dat alles aanwezig is en maken zelfs je vlees of vis klaar. Natuurlijk kun je naast een lekkere hoeveelheid vlees en vis ook stokbrood en salades verwachten. Kortom, lekker genieten en je collega’s weer wat beter leren kennen! 

De barbecue bieden wij aan exclusief drankjes.

Prijzen vanaf €72,90 per persoon.

Voordeelprogramma bedrijfsuitje 2

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Vergaderen inclusief lunch
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Kraak de Kluis
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 BBQ 

Voor een combinatie van formeel en informeel zit je bij dit voordeelprogramma voor jouw bedrijfsuitje goed! Willen jullie het jaar of kwartaal afsluiten door het delen van de resultaten? Juist even zorgen dat alle neuzen dezelfde kans op staan? Of behoefte aan een creatieve brainstorm? Alles is mogelijk!

De vergaderruimte is voorzien van daglicht en te bouwen in jullie gewenste opstelling. Deze ruimte is inclusief WIFI, beamer, een flip-over en blocnotes & pennen. Jullie worden verwelkomd met zoete lekkernijen en hebben gedurende de bijeenkomst toegang tot onbeperkt heerlijke koffie en thee. Jullie sluiten de ochtend af met een uitgebreide lunch.

Hierna begint jullie citygame! ‘Kraak de kluis’, een citygame die je vol strijd, plezier en spanning door de straten van Breda lijdt. Het oplossen van cryptische vraagstukken brengt je cijfer voor cijfer dichterbij de code. Met de klok die doortikt is de grote vraag van dit dynamische stadsspel: kraak jij de code binnen de gestelde 120 minuten? Ga de uitdaging aan en laat de ware bandiet in je naar boven komen!

Vervolgens komen jullie terug op de locatie en kunnen jullie genieten van een volledig verzorgde BBQ. Na alle inspanningen is het namelijk even tijd om bij te komen en te ontspannen. Wij zorgen dat alles aanwezig is en maken zelfs je vlees klaar De perfecte tijd om even bij te kletsen met al die gezellige collega’s.

De barbecue bieden wij aan exclusief drankjes.

€100,50 per persoon.

Voordeelprogramma bedrijfsuitje 3

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Bijlwerpen 
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Smash Room
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Kraak de Kluis

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 BBQ 

Hét actieve bedrijfsuitje anno 2022.  Dit voordeel programma t.w.v €99,50 bieden wij jullie aan voor een prijs per persoon van € 80,00. Dit programma duurt 6+ uur en staat garant voor strijd, spektakel & teambuilding.

Bijlwerpen is een geweldige activiteit in hartje centrum Breda. Ga jij met jouw gezelschap de competitie aan en kroon jij jezelf tot de echte winnaar. Samen met jouw groep gaan jullie gooien voor de winst. Afhankelijk van de groepsgrote heb je minimaal 1,5 uur aan vermaak met deze actieve activiteit. Gooi de bijl in de roos en schreeuw jezelf naar de overwinning.

Om jullie zo goed mogelijk te helpen starten wij deze activiteit met een juiste uitleg waarbij wij jullie swing zullen perfectioneren. Hierbij is het belangrijk om een juiste move te verzinnen waarbij jij zo vaak mogelijk de roos zal raken. Door middels van deze heldere uitleg garanderen wij een toffe activiteit waarbij het tot het eind spannend zal blijven als het gaat om de puntjes.

Deze activiteit is niet alleen geschikt voor stoere mannen. Samen met jou collega’s een avondje bijlgooien draagt enorm bij aan een leuke avond. Daarnaast zijn wij gelegen in het oude postkantoor van Breda waardoor je met 2 minuutjes op de Grote Markt staat.

De Smash Room: Heb jij altijd al eens alles om je heen kapot willen slaan na een dag vol frustraties, zoals irritante werkgevers, vervelende klanten of ben je gewoon met het verkeerde been uit bed gestapt? Dan kun je nu al je agressie en frustraties kwijt in de Smash Room Breda! Tijdens deze sensationele activiteit krijg je eerst een uitleg en de beschermingsuitrusting, waarna je alles wat je wilt kapot mag slaan. Als kers op de taart mag je zelfs je eigen spullen meenemen en kun je helemaal los gaan!

‘Kraak de kluis’, een citygame die je vol strijd, plezier en spanning door de straten van Breda lijdt. Het oplossen van cryptische vraagstukken brengt je cijfer voor cijfer dichterbij de code. Met de klok die doortikt is de grote vraag van dit dynamische stadsspel: kraak jij de code binnen de gestelde 120 minuten? Ga de uitdaging aan en laat de ware bandiet in je naar boven komen!

Na al die inspanning, is het tijd om te relaxen tijdens onze BBQ. Je hebt hier alles om er een geslaagde avond van te maken. Bijvoorbeeld een lekker stukje vlees, een biertje en de zon op je gezicht, meer heb je niet nodig. Kortom, een perfecte dag voor een teambuilding met jouw collega’s. Barbecue is exclusief drankjes.

Prijzen vanaf €80,00 per persoon.

Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje gaat organiseren, alles is mogelijk bij Dagje Uit Breda.

Ben je benieuwd naar dit uitje? Neem een kijkje op onze Instagram voor een sfeerimpressie!

Soort activiteit

, ,

Budget per persoon

Prijs per persoon

Voordeelprogramma 1: €72,95 per persoon, Voordeelprogramma 2: €100,50 per persoon, Voordeelprogramma 3: €80,00 per persoon

Locatie

,

voeg toe aan jouw uitje

 • Alles
 • Alle activiteiten
 • Bedrijfsuitje
 • Familiedag
 • Teamuitje
 • Vrienden uitje
 • Vrijgezellendag
 • Vrijgezellenfeest mannen
 • Vrijgezellenfeest vrouwen
Alles
 • Alles
 • Alle activiteiten
 • Bedrijfsuitje
 • Familiedag
 • Teamuitje
 • Vrienden uitje
 • Vrijgezellendag
 • Vrijgezellenfeest mannen
 • Vrijgezellenfeest vrouwen
BBQ boot Breda € 29.50 p.p.180 min.

BBQ Boot Breda

Lunch Breda € 14.50 p.p.120 min

Lunch Breda

Flyboarden Breda 5Actieve activiteit

Flyboarden Breda

Salsa workshop Breda € 27.50 p.p.10

Salsa workshop Breda

Voordeelprogramma bedrijfsuitje

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

4.6/5

Voordeelprogramma bedrijfsuitje. Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Maar geen zin om het zelf uit te zoeken? Kies een voordeelprogramma uit onderstaande opties en wij regelen alles voor jou! Door het combineren van bepaalde activiteiten, kunnen wij jullie een fikse korting aanbieden.

Prijzen vanaf €72,95 per persoon

Voordeelprogramma bedrijfsuitje

 

Voordeelprogramma bedrijfsuitje. Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Maar geen zin om het zelf uit te zoeken? Kies dan een voordeelprogramma uit onderstaande opties en wij regelen alles voor jou!

Voordeelprogramma bedrijfsuitje 1

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Kraak de Kluis
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Lipdub
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 BBQ 

Lekker een dagje relaxen met je collega’s en de teamspirit versterken? Kies dan voor dit voordeelprogramma. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en vervolgens neem je deel aan twee activiteiten. In totaal duurt dit programma ongeveer 4-5 uur. 

Jullie beginnen met ‘Kraak de kluis’, een citygame die je vol strijd, plezier en spanning door de straten van Breda lijdt. Het oplossen van cryptische vraagstukken brengt je cijfer voor cijfer dichterbij de code. Met de klok die doortikt is de grote vraag van dit dynamische stadsspel: kraak jij de code binnen de gestelde 120 minuten? Ga de uitdaging aan en laat de ware bandiet in je naar boven komen!

Lipdub Breda, dit is het moment om al die jaren playbacken voor de spiegel met een tandenborstel, shampoo fles of bus deodorant om te zetten naar de trend van dit moment!

Samen met vrienden, collega’s of familie playback je op een creatieve manier een liedje, in één take. Hilarisch, spannend, maar vooral heel leuk want… Gaat het lukken om als echte professionals zonder knippen en plakken een nummer op te nemen? Zelf een voorkeur qua nummer? Geef het door en je zult op jouw favoriete hitje een prachtige videoclip schieten!

Allereerst krijgen jullie wat tips en tricks te horen van de instructeur. Daarna zal er in het eerste gedeelte van deze activiteit ruimte zijn om de bepaalde scenes te oefenen en alle attributen te verdelen onder de bepaalde scenes. Als iedereen denkt klaar te zijn gaan we drie keer een proef lipdub schieten alvorens we de final edition gaan opnemen.

Deze final edition zullen we filmen met een professionele camera en zal na afloop verstuurd worden naar de hoofdboeker. Die kan dit bestand heel eenvoudig doorsturen naar alle deelnemers.

Na alle inspanning is het tijd om te relaxen en de dag nog even na te bespreken. Hoe kan dit beter dan tijdens een BBQ? Wij zorgen dat alles aanwezig is en maken zelfs je vlees of vis klaar. Natuurlijk kun je naast een lekkere hoeveelheid vlees en vis ook stokbrood en salades verwachten. Kortom, lekker genieten en je collega’s weer wat beter leren kennen! 

De barbecue bieden wij aan exclusief drankjes.

Prijzen vanaf €72,90 per persoon.

Voordeelprogramma bedrijfsuitje 2

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Vergaderen inclusief lunch
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Kraak de Kluis
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 BBQ 

Voor een combinatie van formeel en informeel zit je bij dit voordeelprogramma voor jouw bedrijfsuitje goed! Willen jullie het jaar of kwartaal afsluiten door het delen van de resultaten? Juist even zorgen dat alle neuzen dezelfde kans op staan? Of behoefte aan een creatieve brainstorm? Alles is mogelijk!

De vergaderruimte is voorzien van daglicht en te bouwen in jullie gewenste opstelling. Deze ruimte is inclusief WIFI, beamer, een flip-over en blocnotes & pennen. Jullie worden verwelkomd met zoete lekkernijen en hebben gedurende de bijeenkomst toegang tot onbeperkt heerlijke koffie en thee. Jullie sluiten de ochtend af met een uitgebreide lunch.

Hierna begint jullie citygame! ‘Kraak de kluis’, een citygame die je vol strijd, plezier en spanning door de straten van Breda lijdt. Het oplossen van cryptische vraagstukken brengt je cijfer voor cijfer dichterbij de code. Met de klok die doortikt is de grote vraag van dit dynamische stadsspel: kraak jij de code binnen de gestelde 120 minuten? Ga de uitdaging aan en laat de ware bandiet in je naar boven komen!

Vervolgens komen jullie terug op de locatie en kunnen jullie genieten van een volledig verzorgde BBQ. Na alle inspanningen is het namelijk even tijd om bij te komen en te ontspannen. Wij zorgen dat alles aanwezig is en maken zelfs je vlees klaar De perfecte tijd om even bij te kletsen met al die gezellige collega’s.

De barbecue bieden wij aan exclusief drankjes.

€100,50 per persoon.

Voordeelprogramma bedrijfsuitje 3

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Bijlwerpen 
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Smash Room
green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 Kraak de Kluis

green check mark icon tick symbol in color vector 26012951 e1653555150695 BBQ 

Hét actieve bedrijfsuitje anno 2022.  Dit voordeel programma t.w.v €99,50 bieden wij jullie aan voor een prijs per persoon van € 80,00. Dit programma duurt 6+ uur en staat garant voor strijd, spektakel & teambuilding.

Bijlwerpen is een geweldige activiteit in hartje centrum Breda. Ga jij met jouw gezelschap de competitie aan en kroon jij jezelf tot de echte winnaar. Samen met jouw groep gaan jullie gooien voor de winst. Afhankelijk van de groepsgrote heb je minimaal 1,5 uur aan vermaak met deze actieve activiteit. Gooi de bijl in de roos en schreeuw jezelf naar de overwinning.

Om jullie zo goed mogelijk te helpen starten wij deze activiteit met een juiste uitleg waarbij wij jullie swing zullen perfectioneren. Hierbij is het belangrijk om een juiste move te verzinnen waarbij jij zo vaak mogelijk de roos zal raken. Door middels van deze heldere uitleg garanderen wij een toffe activiteit waarbij het tot het eind spannend zal blijven als het gaat om de puntjes.

Deze activiteit is niet alleen geschikt voor stoere mannen. Samen met jou collega’s een avondje bijlgooien draagt enorm bij aan een leuke avond. Daarnaast zijn wij gelegen in het oude postkantoor van Breda waardoor je met 2 minuutjes op de Grote Markt staat.

De Smash Room: Heb jij altijd al eens alles om je heen kapot willen slaan na een dag vol frustraties, zoals irritante werkgevers, vervelende klanten of ben je gewoon met het verkeerde been uit bed gestapt? Dan kun je nu al je agressie en frustraties kwijt in de Smash Room Breda! Tijdens deze sensationele activiteit krijg je eerst een uitleg en de beschermingsuitrusting, waarna je alles wat je wilt kapot mag slaan. Als kers op de taart mag je zelfs je eigen spullen meenemen en kun je helemaal los gaan!

‘Kraak de kluis’, een citygame die je vol strijd, plezier en spanning door de straten van Breda lijdt. Het oplossen van cryptische vraagstukken brengt je cijfer voor cijfer dichterbij de code. Met de klok die doortikt is de grote vraag van dit dynamische stadsspel: kraak jij de code binnen de gestelde 120 minuten? Ga de uitdaging aan en laat de ware bandiet in je naar boven komen!

Na al die inspanning, is het tijd om te relaxen tijdens onze BBQ. Je hebt hier alles om er een geslaagde avond van te maken. Bijvoorbeeld een lekker stukje vlees, een biertje en de zon op je gezicht, meer heb je niet nodig. Kortom, een perfecte dag voor een teambuilding met jouw collega’s. Barbecue is exclusief drankjes.

Prijzen vanaf €80,00 per persoon.

Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje gaat organiseren, alles is mogelijk bij Dagje Uit Breda.

Ben je benieuwd naar dit uitje? Neem een kijkje op onze Instagram voor een sfeerimpressie!

Soort activiteit

, ,

Budget per persoon

Prijs per persoon

Voordeelprogramma 1: €72,95 per persoon, Voordeelprogramma 2: €100,50 per persoon, Voordeelprogramma 3: €80,00 per persoon

Locatie

,

voeg toe aan jouw uitje

 • Gerelateerde activiteiten
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Gerelateerde activiteiten
 • Gerelateerde activiteiten
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
american eScooters € 30.00 p.p.120 min

American eScooters Breda

Gin tonic Breda €20.00 p.p.90 min.

Gin tonic Breda

ONSTAGE Experience € 24.50 p.p.1

ONSTAGE Experience

limousine €345 p.p.60 min

Limousine

Voordeelprogramma Familie uitje Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Familie uitje

€60.00 p.p.6

Buggy rijden Breda

Steppen Breda € 9.00 p.p.120 min

Steppen Breda

Burger boot Breda €14.75 p.p.120 min

Burger Boot Breda

Escape room breda €25.00 p.p.2

Escape Room Breda

Lunch Breda € 14.50 p.p.120 min

Lunch Breda

Hulp nodig?

Wij helpen je verder.

Is het niet gelukt om een reservering te maken óf ben je met een (te) grote gezellige club waardoor het niet lukt? Laat jouw gegevens achter en wij gaan aan de slag!