Skip to content
Corona uitje

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Voordeelprogramma bedrijfsuitje. Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Maar geen zin om het zelf uit te zoeken? Kies een voordeelprogramma uit onderstaande opties en wij regelen alles voor jou! Door het combineren van bepaalde activiteiten, kunnen wij jullie een fikse korting aanbieden.

Prijzen vanaf €49,50 per persoon

Voordeelprogramma bedrijfsuitje.

 

Voordeelprogramma bedrijfsuitje. Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Maar geen zin om het zelf uit te zoeken? Kies dan een voordeelprogramma uit onderstaande opties en wij regelen alles voor jou!

Voordeelprogramma 1

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

✅ Escape From the Island
✅ Harbour Games
✅ BBQ Breda

Lekker een dagje relaxen met je collega’s en de teamspirit versterken? Kies dan voor dit voordeelprogramma. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en vervolgens neem je deel aan twee activiteiten. In totaal duurt dit programma ongeveer 4-5 uur. 

Jullie beginnen de dag met Escape From the Island, waarbij jullie niet uit een kamer maar van een eiland moeten ontsnappen. Jullie zijn tijdens een zeilcruise omgeslagen en in verschillende teams aangespoeld op een prachtig, verlaten eiland. Om te overleven, zul je snel moeten ontsnappen met jouw team. Daarvoor moet je samenwerken, overleven en problemen oplossen. Je start met allerlei attributen die je hebt gevonden op het eiland. Gebruik ze slim om uiteindelijk radiocontact te kunnen maken met een passerend schip.

Hopelijk trekken jullie elkaar nog niet de haren uit de kop, want bij de Harbour Games zullen jullie nog meer moeten samenwerken. Jullie bevinden je in één van de gevaarlijkste havens ter wereld die onder leiding staat van een berucht kartel. De enige veilige plek in dit land is het vliegveld, maar hoe kom je daar? Ben jij degene die de meeste munten verdiend door de havenmedewerkers te helpen en zo uit de haven probeert te ontsnappen? The Harbour games zijn heerlijk informele spellen waarbij u al borrelend de verschillende havenspellen doorloopt. Perfect voor je bedrijfsuitje dus! 

Na al dat denk werk en inspanning, is het tijd om te relaxen en de dag nog even na te bespreken. Hoe kan dit beter dan tijdens een BBQ? Wij zorgen dat alles aanwezig is en maken zelfs je vlees of vis klaar. Natuurlijk kun je naast een lekkere hoeveelheid vlees en vis ook stokbrood en salades verwachten. Kortom, lekker genieten en je collega’s weer wat beter leren kennen! Super chill.

Prijzen vanaf €49,50 per persoon

Voordeelprogramma 2

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

✅ Vergaderen
✅ Escape City Game
✅ BBQ Breda

Voor een combinatie van formeel en informeel zit je bij dit voordeelprogramma voor jouw bedrijfsuitje goed! Willen jullie het jaar of kwartaal afsluiten door het delen van de resultaten? Juist even zorgen dat alle neuzen dezelfde kans op staan? Of behoefte aan een creatieve brainstorm? Op onze unieke locatie aan de rand van Breda is dit allemaal mogelijk! Jullie zullen verwelkomd worden in de oude brandweerkazerne van Breda met een lekker drankje. Hierna laten we jullie helemaal je eigen gang gaan.

Na zo’n vergadering kan je lichaam waarschijnlijk wel wat energie gebruiken. Dit kan perfect tijdens de lunch, volledig verzorgd door ons. Je hoeft niet moeilijk te doen met vervoer, want dit regelen wij gewoon op dezelfde locatie. Bij deze lunch krijg je een lekkere kom soep en vers belegde broodjes. 

Als het serieuze werk dan eenmaal gedaan is, kunnen jullie de stad in om het toffe Escape City Spel te spelen. Een soort Escape Room waarbij Breda jullie decor is. Na een kort uitleg van een van onze enthousiaste begeleiders, gaan jullie op pad om zo snel mogelijk het spel uit te spelen. Maar, komen jullie er nu echt niet uit, dan zullen wij jullie hier en daar een handje helpen!

Prijzen vanaf €69,95 per persoon

Voordeelprogramma 3

Activiteiten in dit voordeelprogramma:

✅ Streetgolf
✅ Wie Is De Mol
✅ BBQ

Haal bij dit voordeel programma jouw innerlijke Tiger Woods of ultieme Mol naar boven. Tijdens een potje streetgolf ga je met jouw gezelschap door de binnenstad van Breda. De straat dient als jouw golfbaan. Ben jij degene die een hole-in-one weet te slaan of sla je steeds net mis? Een leuke manier om de stad te leren kennen!

Tijdens Wie is de Mol kruipt een van jouw collega’s in de rol van Mol en zullen jullie hem met de rest moeten ontmaskeren terwijl je ook nog eens zo veel mogelijk geld moet verdienen tijdens de opdrachten. Maar, wees niet te goed van vertrouwen! Want iedereen zou zomaar de boel kunnen belazeren en de Mol kunnen zijn. Voor de winnaar zal een prijs liggen te wachten.

Na al die inspanning, is het tijd om te relaxen tijdens onze BBQ. Je hebt hier alles om er een geslaagde avond van te maken. Bijvoorbeeld een lekker stukje vlees, een biertje en de zon op je gezicht, meer heb je niet nodig. Kortom, een perfecte dag voor een teambuilding met jouw collega’s.

Prijzen vanaf €80,00 per persoon

Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitjeof bedrijfsuitje gaat organiseren, alles is mogelijk bij Dagje uit Breda.

Soort activiteit

, ,

Budget per persoon

Prijs per persoon

Voordeelprogramma 1: €49,50 per persoon, Voordeelprogramma 2: €69,95 per persoon, Voordeelprogramma 3: €80,00 per persoon

Locatie

,