Skip to content
Suppen Breda

Suppen Breda

Suppen, superleuk om te doen en nog gezond ook! Samen met je vrienden het water op, een tour door de singel van Breda. Een intensieve en gezellige workout op het water! Prijzen vanaf € 23,50 p.p

Inclusief:

✅  Uitleg
✅  Plezier garantie
✅  Routebeschrijving

Suppen Breda

Suppen Breda

Suppen, superleuk om te doen en nog gezond ook! Samen met je vrienden het water op, een tour door de singel van Breda. Een intensieve en gezellige workout op het water! Prijzen vanaf € 23,50 p.p

Inclusief:

✅  Uitleg
✅  Plezier garantie
✅  Routebeschrijving

Suppen Breda

 

Suppen Breda, super leuk om te doen en nog gezond ook! Samen met je vrienden en vriendinnen het water op, een tour door de singels van Breda. En bovendien een intensieve & gezellige workout op het water! Breda zou eigenlijk SUP-stad nummer één genoemd mogen worden, door haar mooie, authentieke singels. Tijdens een van de vele routes is er onwijs veel te zien en zijn er tal van plekken om aan te meren voor een lekkere kop koffie of thee.

Een intensieve en gezellige workout op het water en bovendien een garantie voor plezier!

De singels van Breda zijn onwijs leuk om per SUP te ontdekken. Daarnaast is het mogelijk om de singels te verlaten en richting het zuiden van Breda te Suppen. Een tussenstop bij het Ginneken marktje op één van de terrasjes is een aanrader.

Breda is een prachtige, historische stad met een sfeervol centrum en bovendien een mooi verleden met het koningshuis, dit is dan ook terug te zien in de prachtige statige panden langs de route. Het Spanjaardsgat is het enige overgebleven gedeelte van de verdediging van de stad. De schutterstoren en de duiventoren zorgden destijds voor een beschermende functie.

Naast deze prachtige plekken, is het absoluut aan te raden om langs de voormalig koepelgevangenis te suppen. Dit immense pand is te bewonderen op ongeveer 30 minuten afstand van de startlocatie. De Koepelgevangenis deed tot voor kort altijd dienst als gevangenis. Net als die in Scheveningen (identiek) is deze helaas gesloten en dient niet meer als gevangenis.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch.

Inclusief:

✅ Uitleg
✅ Plezier garantie
✅ Routebeschrijving

 

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje gaat organiseren.

Kosten

Prijs in Breda voor 1 uur: € 23,50 per uur

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt +/- 1 uur

Soort activiteit

,

Budget per persoon

, ,

stad

Soort gezelschap

, , , ,

Minimaal aantal personen

Locatie

hammer

€ 25,00 P.P

Smash Room

Update: 28-09-2020

Bekijk onze volledig COVID-19 proof Smash Room. Sla al je frustratie van je af tijdens deze nieuwe unieke activiteit. (Volledig volgens de RIVM richtlijnen)

Heb je een vraag over deze activiteit? Laat je email achter en wij sturen je wat informatie.

Dagje uit?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Laat je email achter en wij sturen je informatie over deze activiteit.

Stuur mij meer informatie