Skip to content
smash room breda

Smash room Breda

Smash room is een extreme ervaring waarbij jij en je gezelschap helemaal los gaat. Uit al je agressie op een servies van oma of een televisie uit het jaar 1960. Niets is te gek en alles kan en mag!

Inclusief:

✅ Uitrusting
✅ 2 drankjes per persoon
✅ Uitleg
✅ Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

*
*

Smash room Breda

 

Smash room Breda, is een sensationele activiteit waarbij je gedurende 1.5 uur al jouw agressie kan uiten op alles wat je maar wilt. Servies, TV’s , glaswerk. Kies je pakket en ram alles kort en klein. Jij kiest de muzikale ondersteuning van jouw ont-stress momentje. Gooi jij alle remmen los en ga je met zwaar geschut aan de slag om alles kort en klein te slaan? Wij registeren met onze camera al jouw woede en maken hier een onwijs toffe film van die we na afloop met jullie zullen delen.

Deze activiteit is ideaal als startshot van een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Wil je zelf objecten meenemen om kort en klein te slaan, geen probleem! Wij plaatsen alles in de ruimte en laten jullie helemaal los! Bij deze activiteit zijn 2 drankjes per persoon inbegrepen.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch. 

Inclusief:

✅ Uitrusting
✅ 2 drankjes per persoon
✅ Uitleg
✅ Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje gaat organiseren.

Kosten

Prijs per persoon:, € 28,50 – servies en glaswerk, € 30,00 – servies, glaswerk en 1 elektrisch apparaat, € 32,50 – servies, glaswerk en meerdere elektrische apparaten

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt 2 uur

Soort activiteit

Soort gezelschap

, ,

Minimaal aantal personen

Locatie