Skip to content
Bijlwerpen

Bijlwerpen Breda

Bijlwerpen, een nieuwe supertoffe activiteit. Ga jij de uitdaging aan en gooi jij de meeste bijlen in de roos? Leer verschillende technieken en ontdek jouw eigen swing. Deze activiteit duurt +/- 1 uur.

Prijzen vanaf € 21,50 p.p.

Inclusief:

✅  Intensieve begeleiding
✅  Twee drankjes
✅  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

*
*

Bijlwerpen Breda

 

Bijlwerpen Breda, een nieuwe supertoffe activiteit! Zelfs op professioneel niveau wordt er al met bijlen gegooid. Durf jij de uitdaging aan en gooi jij de bijl in de roos? Leer alle technieken bij de activiteit bijlwerpen te Breda.

Er wordt vaak gezegd dat bijlwerpen uitdagender is dan verwacht. Maar ook als jij geen Vikingbloed hebt, kun je dit leren. Eerst vertelt onze begeleider de uitgebreide veiligheidsinstructies met do’s en dont’ s, zodat iedereen veilig met de bijlen om kan gaan.

Hierna krijgt iedereen ruim de tijd om te oefenen en geven wij meerdere tips en tricks waar het zeker mee moet lukken om de bijl in de roos te gooien. Onze begeleider ondersteunt iedereen persoonlijk tot hij/zij de ideale swing te pakken heeft. Wanneer jullie er allemaal klaar voor zijn, ga je de competitie aan met je teamgenoten.. Dit kan individueel of in teams. Degene met de meeste bijlen in de roos wint!

Bijlwerpen klinkt als een gevaarlijke sport, maar zolang er geen jongleerkunsten worden geoefend met deze vlijmscherpe bijlen is het voor iedereen een veilige sport. Bovendien blijft de begeleider er constant bij om te garanderen dat iedereen weer heelhuids thuiskomt.

Tevens is deze activiteit voor iedereen leuk. Je hoeft geen afgetrainde sporter te zijn, want het gaat meer om de techniek dan om brute kracht. De minimumleeftijd om met bijlen te gooien is 14 jaar, maar kijken mag altijd.

 

Of het nu gaat om een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een leuke middag met vrienden, bijlwerpen is voor iedereen geschikt. Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een bbq of lunch..

 

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje gaat organiseren.

Budget per persoon

, ,

Locatie

Minimaal aantal personen

Soort activiteit

Soort gezelschap

,